Om Restaurang Ribersborg

Vänlig personal

Varje gång innan arbetsdagen börjar dricker vi en kopp kaffe, då vi noggrant planerar dagen. Vi är alltid positiva, vänliga och redo att stå till tjänst för våra gäster.

Avkopplande atmosfär

Det är viktigt att våra gäster mår bra när de besöker oss. Därför lägger vi stor vikt på att göra den lilla stunden hos oss till någonting extra. Atmosfären är bra och avkopplande.

Delikata rätter

Havets delikata dofter och avkopplande miljö runt omkring vår restaurang har påverkat oss alla, och vi försöker avspegla det i alla rätter vi serverar.

Utsökt mat

Vi på Restaurang Ribersborg är måna om våra gäster. Därför använder vi bara färska varor av högsta kvalité!. Det gör att det smakar bättre och gör våra gäster glada.

Engagerad personal

Vi ser till att våra gäster känner sig viktiga, och står därför alltid till förfogande. Nöjda gäster är grunden för vår egen tillfredsställelse med vårt arbete.

Så mycket atmosfär

Det finns inget bättre än en matstund i en trivsam miljö. Här, i havets närhet, vill vi anställda, tillsammans med gästerna, skapa en atmosför så att alla ska trivas.

"Vi på Restaurang Ribersborg är måna om våra gäster. Därför använder vi bara färska varor av högsta kvalité!. Det gör att det smakar bättre och gör våra gäster glada."

Nick
Ceo & Founder - Ribersborg

Öppet Måndag-Torsdag 11,30-15,00 ,extra öppet vid förfrågan.
Fredag-Söndag 11,30-21,00

Välkomna!

Restaurang Ribersborg © Copyright 2023. All Rights Reserved.

Site made by : www.corsellidesign.com